2014. július 15., kedd

Jegeskávé

Régen is nagyon szerettem a jegeskávét, és ez a paleo-val sem változott.
Azt hiszem, ezen a héten szükségünk is lesz egy ilyen hűsítő, könnyű finomságra.


Elkészítés
Lefőztem a kávét, eritritet raktam bele és hagytam kihűlni, ha előre gondolkodtam volna, akkor jégkocka tartókba adagoltam volna a kávét és most kicsit gyorsabban menne. Na, de majd legközelebb.
A kihűlt kávéhoz zúzott jeget kevertem és egy nagy pohárba öntöttem.
A kókusztejhez eritritet és vanília kivonatot adtam, majd egy botmixerrel habosítottam. Elég magas habja lett, amit a végén ki is tudtam kanalazni. Ráöntöttem a jeges kávé alapra, és a tetejét megszórtam fahéjas por eritrittel.


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése