Hozzávalók
tojás
cocomas
pici citromlé, hogy elvegyem a kókusz ízt
mustár
olíva olaj
petrezselyem (friss, de ha nincs akkor a szárított is jó)
só
bors
Elkészítés
A tojásokat megfőzzük, kihűtjük és megpucoljuk.
Félbevágjuk, a sárgáját külön tálba tesszük, és
összekeverjük az összes hozzávalóval. Sűrű krémet kell kapjunk, az állagon
olíva olajjal és a cocomas-szal változtathatunk.
A fehérjét apróra kockázzuk és belekeverjük a krémbe.
Ez az alap, innen már kedvünk szerint alakíthatjuk, apróra
kockázott lila vagy fehér hagymával, uborkával, bazsalikommal vagy spenóttal.
Lenmagos muffinnal tálaltam. Ha kis formákban sütjük a
muffint, vendégváró falatokat is készíthetünk belőle.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése